اهداف کارگاه روانشناسی چیست؟

ساخت وبلاگ

کارگاه روانشناسی چیست؟

همان‌طور که می‌دانید برگزاری کارگاه‌های روانشناسی قدمی بزرگ و موثر در علم روانشناسی بوده است. یک کارگاه روانشناسی معولا از 5 تا 20 نفر شرکت کننده تشکیل میشود. در کارگاه‌های روانشناسی افراد به صورت جمعی گرد هم آمده و به طور مستقیم با یکدیگر به تعامل می‌پردازند که در این مسیر مهارت‌های لازم را با تمرین و تکرار مداوم به دست می‌آورند. پس هر کارگاه روانشناسی باید دو ویژگی بارز داشته باشد:  بهترین کارگاه روانشناسی را اینجا ببینید.

  • به صورت تعاملی باشد.
  • افراد برای بیان نظرات خود و کسب مهارت فرصت کافی داشته باشند.

علاوه بر آن هر کارگاه روانشناسی معمولا چند ساعت در روز به طول می‌انجامد و موضوع و محور کاملا مشخصی را دنبال می‌کند که نیازمند صبر و حوصله شرکت‌کنندگان است.

 تفاوت کارگاه روانشناسی با کلاس‌های روانشناسی در دانشگاه چیست؟

کارگاه‌های روانشناسی تفاوتی فاحش با کلاس‌های روانشناسی دانشگاه دارند؛ زیرا اصولا مطالبی که دانشجو در دانشگاه می‌آموزد تئوری بوده و جنبه عملی ندارد. اما در کارگاه روانشناسی دانشجو مهارت کسب کرده و بسیار عملی‌تر و کاربردی‌تر از کلاس‌های دانشگاه می‌باشد. البته این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که کارگاه‌های روانشناسی دانشگاه نیز در برخی موارد بسیار مفید و موثر واقع می‌شود. برخی از تفاوت‌های کلاس‌های دانشگاه و کارگاه‌های نظام روانشناسی به شرح زیر است:درکارگاه تخصصی روانشناسی که توسط متخصصان روانشناسی در همین زمینه انجام میشود چند اصل وجود دارد که این اصول در بهترین کارگاه روانشناسی باید انجام شود 1 فردی که مدرس است باید در زمینه ای که قرار است کارگاه برگزار شود به صورت تخصصی و حرفه ای هم دانش و هم مهارت برگزاری کارگاه را داشته باشد .گاهی استاد یا دکتری از سواد بالایی برخوردار است اما توانایی ارائه ی مطالب را ندارد 2 باید کارگاه در محیطی که از استاندارد های لازم برخوردار باشد برگزار شود شما در برگزاری کارگاه نیاز به پرژکتور دارید تا بتوانید اگر مدرس از طریق پاور پوینت مطلبی برای ارائه داشت بتوان نمایش داد 3 ارائه مدرک است که باید مطمئن شوید ارائه ی مدرک از یک مرکز معتبر باشد که مجوز برگزاری کارگاه را داشته باشند . منظور از کارگاه تخصصی روانشناسی چیست ؟ بدین معناست که ویژه ی متخصصین ، درمانگران ، مشاوران و دانشجویان روانشناسی است . به طور مثال کارگاه های تخصصی خیانت که  در آن مبحث ریشه یابی خیانت و مشکلات زمینه ساز و جلوگیری از آن می پردازند و در آن به درمان خیانت و روابط موازی پرداخته می شود بی شک چنین کارگاهی فقط مناسب افرادی است که در حیطه ی خانواده و زوج به صورت تخصصی یا کار درمانی انجام میدهن یا قرار است در آینده انجام دهند و یا مثالی دیگر کارگاه سلامت روابط جنسی زوجین است که این نیز برای افرادی مناسب است که در حیطه ی  و خانواده کار درمانی انجام میدهند گذراندن این کارگاه های تخصصی این است که شما می تونانید در یک موضوع به صورت حرفه ای و جامع مهارت کسب کنید شما اگر دانشجوی مشاوره باشید می توانید دوره های کارورزی مشاوره و یا دوره های کارورزی روانشناسی را گاهی از طریق همین کارگاه های روانشناسی بگذرانید .

کارگاه روانشناسی تخصصی

همان‌طور که از نام این کارگاه روانشناسی پیداست باید افرادی مانند روانشناسان، دانشجویان، مشاوران بالینی و… در این کارگاه‌ها شرکت کنند و برای عموم نیست. در نتیجه متخصصان روانشناسی که در کار خود تبحر لازم را دارند می‌توانند مجوز‌های مورد نیاز را گرفته و اینگونه کارگاه‌ها را برگزار کنند. کارگاه‌های روانشناسی تخصصی می‌توانند موضوعات متعددی مانند موضوعات زیر را داشته باشند که در ارتقا سطح آنان موثر است:

  • روانشناسی ازدواج و بررسی موضوعاتی همچون ازدواج در سن بالا و مشکلات آن
  • سکس تراپی
  • ریشه‌یابی طلاق
  • بررسی مشکلات سالمندان
  • کارگاه تکنیک‌های رفتار درمانی
  • کارگاه هیپنوتیزم
  • کارگاه تربیت درمانگر کودک
  • کارگاه زوج درمانی
  • بررسی بازی درمانی برای کودکان
  • کارگاه درمان cbt
اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها...
ما را در سایت اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها دنبال می کنید

برچسب : روانشناسی, نویسنده : نسیم جانپور nasim30 بازدید : 73 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 11:26