آیا موزدایی با لیزر روشی بی خطر است ؟

ساخت وبلاگ

یکی از مهم ترین عواملی که در زیبایی پوست صورت و بدن تاثیرگذار است، حذف موهای زائد می باشد. بدون شک تا به امروز بارها در مورد لیزر موهای زائد بدن و قیمت های مختلف آن شنیده اید. برخی تصور می کنند که لیزر فایده ای ندارد یا از عوارض آن واهمه دارند. از طرف دیگر بسیاری از افراد عقیده دارند که لیزر موهای زائد یکی از روش های تاثیر گذار برای از بین بردن موهای زائد بدن است.

لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که از یک پرتو متمرکز نور (لیزر) برای از بین بردن موهای زائد استفاده می کند. در طی لیزر موهای زائد، لیزر نوری از خود ساطع می کند که توسط رنگدانه (ملانین) موجود در مو جذب می شود. انرژی نور به گرما تبدیل می‌شود که به کیسه‌های لوله‌ای شکل درون پوست (فولیکول‌های مو) که مو تولید می‌کنند آسیب می‌رساند. این آسیب رشد مو در آینده را مهار یا به تاخیر می اندازد.

آیا موزدایی با لیزر روشی بی خطر است ؟

اکثر کسانی که در مرکز لیزر در مشهد  استفاده می­کنند این روش را بی­خطر و بدون اثر سوء می­دانند. به نظر نمی­رسد که این روش در دراز مدت برای سلامتی خطری داشته باشد. البته ممکن است بعضی از افراد بعد از موزدایی با لیزر دچار عوارض جانبی خفیفی بشوند. افراد باید از متخصص پوست بخواهند تا لیزر را روی قسمت کوچکی از پوست بدنشان امتحان کند و واکنش پوست را ببیند و بعد برای بخشی وسیع تر از آن استفاده کند.

افرادی که می­خواهند از این روش استفاده کنند باید حتما پیش متخصص کاملا ماهر بروند.

عوارض جانبی : بعد از موزدایی با لیزر ممکن است عوارض جانبی مختلفی ظاهر شوند. بیشتر عوارض جانبی خفیف و موقت هستند. در صورت دچار شدن به عوارض جانبی غیر موقت باید به متخصص پوست مراجعه کنید.

قرمزی و سوزش : در روش موزدایی با لیزر فولیکول های مو آسیب می­بینند. بدن نسبت به این اتفاق واکنش نشان می­دهد و برخی افراد در مناطقی که لیزر شده دچار سوزش و قرمز شدن پوست می­شوند. ممکن است پوست مناطق لیزر شده بخارد یا حساس شود یا حتی به نظر برسد که متورم شده است.

این علائم معمولا موقت هستند. قسمت هایی که لیزر شده ممکن است شبیه به پوستی به نظر برسند که تازه وکس شده یا موهای آن کنده شده است. برخی متخصصان پوست از بی حسی موضعی استفاده می­کنند تا میزان واکنش پوست در برابر لیزر شدن را کاهش دهند.

سخت شدن پوست : ممکن است پوست برخی افراد در مناطق لیزر شده سفت و سخت شود. این مشکل معمولا جزئی اما ناخوشایند است.سخت شدن پوست ممکن است منجر به پوسته پوسته شدن یا ایجاد زخم شود. بعد از انجام موزدائی مراقبت از پوست مناطقی که لیزر شده، مثلا با استفاده از مرطوب کننده، باعث جلوگیری از بروز مشکلات ادامه دار می­شود.

لیزر موی زائد در دوران بارداری

متخصصان موزدائی با لیزر را به کسانی که باردار هستند توصیه نمی­کنند. علت این موضوع این است که دانشمندان مطالعه­ای انجام ندادند تا ثابت شود انجام این کار در دوران بارداری بی­خطر است.

در دوران بارداری تغییرات هورمونی در بدن انسان ایجاد می­شود. این مسئله ممکن است باعث رویش موهای زائد  بیشتر شود. گرچه رشد موهای زائد بیشتر ممکن است ناخوشایند باشد اما اغلب این موها خود به خود از بین می­روند.

اگر  این موها خود به خود از بین نرفتند افراد می­توانند بعد از دوران بارداری با لیزر آنها را بردارند. دکترها از افراد می­خواهند تا این کار را چند هفته بعد از بارداری انجام دهند.

نتایج حاصل از لیزر درمانی

  • افزایش تولید ATP یا سوخت ساز بدن
  • افزایش سرعت سوخت و ساز سلول ها
  • کاهش تورم و التهاب بافت ها
  • بهبود گردش خون و لنف
  • افزایش میزان اکسیژن و سایر مواد مورد نیاز سلول ها
  • التیام و تسکین درد
  • از بین بردن التهاب بافت های بدن
  • افزایش سرعت تولید مثل و رشد سلول ها
  • جلوگیری از انتقال پیام درد به سیستم عصبی مرکزی
  • افزایش ترشح هورمون های طبیعی ضد درد
  • تسریع روند بهبودی و کاهش دوره نقاهت
  • بهبود عملکرد اعصاب در بافت آسیب دیده
  • بهبود فعالیت قلبی_عروقی
  • تسریع بهبودی زخم ها و کاهش احتمال برجای ماند اسکار
اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها...
ما را در سایت اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نسیم جانپور nasim30 بازدید : 75 تاريخ : يکشنبه 7 اسفند 1401 ساعت: 10:49