امکانات برنامه شاد برای دانش آموزان و معلمان

ساخت وبلاگ

این روزها شاهد شرایط متفاوتی هستیم که به علت شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم می باشد و تمامی فعالیت ها و چرخه های اقتصادی، آموزشی و… کشور را با مشکلات جدی رو به رو نموده است. اما سیستم آموزشی کشور، برای فعالیت های آموزشی مدارس و دانشگاه ها راه حل های مختلفی را در نظر گرفته است تا بتواند آسیب های ناشی از تعطیلی مدارس و تعطیلی دانشگاه ها را به حداقل رساند.

در پی استقبال دانش آموزان و والدین آن ها از پخش کلاس دانش آموزان در تلویزیون، وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت دامنه آموزش از راه دور مدارس را گسترش دهد. از همین رو سامانه ای با عنوان “شاد” را به منظور برگزاری کلاس های مجازی ایجاد کرده است. در آپدیت جدید این اپلیکیشن، کاربران به ویژه دانش آموزان نابینا و کم بینا با استفاه از ابزار eSpeakNG می توانند از امکانات شاد و پشتیبانی شاد به صورت صوتی استفاده کنند.

سایت شاد، سامانه ای است که به صورت اختصاصی از سوی آموزش و پرورش راه اندازی شده است. این سامانه، از طریق برنامه شاد ارائه خدمات می کند. در حال حاضر، تمامی معلمان، دانش آموزان و مدیران مدارس می توانند از امکانات برنامه شاد بر روی گوشی های هوشمند خود استفاده نمایند.

در حال حاضر، تنها نسخه ای که از برنامه شاد دانش آموزی به نشانی اینترنتی shad.ir وجود دارد، نسخه اندروید می باشد و دانش آموزانی که دارای گوشی های هوشمند آیفون می باشند، نمی توانند برنامه شاد آموزش و پرورش را بر روی گوشی های خود نصب کنند، اما می توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد بر روی کامپیوتر و یا گوشی های هوشمند آیفون خود استفاده کنند.

در صورتی که قصد برنامه شاد را دارید، می توانید از طریق سایت www.shad.ir و یا لینک زیر آخرین به روز رسانی برنامه شاد را دانلود کنید. دقت داشته باشید که برای دانلود برنامه شاد، حتما اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه از این برنامه را دانلود می کنید، چرا که در هر یک از به روز رسانی های شاد، امکانات مختلفی به سامانه شاد اضافه می شود.

 

وزارت آموزش و پرورش به دنبال استقبال از آموزش از راه دور علاوه بر برنامه های منظم تلویزیون به دنبال منسجم کردن کلاس های درس شبکه های اجتماعی برای همه دانش آموزان و همه مدارس بود، به همین دلیل مدیران مدارس باید با ورود به سامانه دانش آموزی shad.medu.ir شبکه اجتماعی مد نظر را انتخاب نموده و سپس با ایجاد کانال و گروه های مربوط برای هر درس و یا هر کلاس معلمان مربوط را انتخاب نمایند.

راحل ثبت نام و استفاده از سامانه شاد

توجه داشته باشید که فرایند ورود به شبکه اجتماعی دانش آموزان یا همان سامانه شاد می بایست طی سه مرحله از سوی مدیر مدرسه، معلمان و دانش آموزان صورت گیرد. پیش نیاز ثبت نام نیز همانطور که بیان شد نصب یکی از نرم‌افزار های سروش، آی گپ، بله، گپ و روبیکا که توسط مدیر مدرسه انتخاب می‌شود در تلفن همراه یا رایانه می باشد. بنابراین اولین اقدام را برای استفاده از این سامانه می بایست مدیر مدرسه انجام دهد و با استفاده از سامانه سناد که در قسمت قبل توضیح داده شد یکی از پیام رسان های داخلی را انتخاب نماید. همچنین در همین سامانه معلم و کلاس های تشکیل شده را تعیین می نماید. پس از این اقدامات پیام رسان منتخب خود را بر روی سیستم خود نصب نموده و بات شاد را در این پیام رسان اجرا و نقش مدیر را انتخاب می نماید و مراحل احراز هویت را انجام می دهد.

 

اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها...
ما را در سایت اطلاعات مفید از بین انبوه غیر مفید ها دنبال می کنید

برچسب : شاد, نویسنده : نسیم جانپور nasim30 بازدید : 97 تاريخ : پنجشنبه 17 آذر 1401 ساعت: 17:38